Lav smarte opbevaringsløsninger og spar plads i boligen

Lav smarte opbevaringsløsninger og spar plads i boligen

20. august 2018 0 Af Redaktionen

Når man skal indrette sin bolig, handler det meget om, hvordan man kan skabe plads og rumlighed i boligen, selvom man måske ikke har specielt mange kvadratmeter til rådighed. Dette kan man gøre på mange forskellige måder, og man kan eksempelvis vælge at lave smarte opbevaringsløsninger, således man får udnyttet noget plads, man ellers ikke ville få benyttet. Det kunne eksempelvis være under sengen, hvor det er muligt at lave mange forskellige spændende opbevaringsløsninger, som kan give mere plads og rumlighed i soveværelset. Hvis man bor i en større by som eksempelvis Vejle, kan det være en god idé at udnytte alle kvadratmeter, hvis man bor i en lille lejlighed. Få gode råd til hvordan du kan udnytte hele pladsen herunder.

Seng med skuffer og skabe skaber plads i soveværelset

Man kan vælge at lave en form for skabsseng i soveværelset, hvor man under madrassen har et skabsparti i form af regulære skabe, skuffeskabe og andre typer af skabe. Her kan man blot vælge at købe nogle forskellige typer af køkkenskabe i samme højde. Her skal man naturligvis være opmærksom på skabenes mål, der sammenlagt skal komme til at stemme overens med længden og bredden på madrassen, således skabenes overfladeareal kommer til at stemme overens med madrassens overfladeareal. Det handler om at få placeret de forskellige skabe rundt, således skuffefronter og skabslåger er fri til åbning. Når man har placeret skabene og fået isat skuffer, hylder osv., kan man efter følgende sammensætte alle skabene med en plade over skabene, hvorefter man kan montere en sengeramme. Til sidst lægges madrassen i sengerammen, hvormed man altså har en seng med smart opbevaringsplads under, hvor man ellers sjældent får udnyttet pladsen specielt godt.

Gem opslagstavlen i et skab og bibehold den rene og minimalistiske stil

Det er vigtigt at få udnyttet pladsen i boligen optimalt, men det kan også være en fordel at bibeholde det minimalistiske og enkle design, hvilket kan være svært, når man eksempelvis har en opslagstavle hængende i stuen, køkkenet eller lignende. På opslagstavlen hænger oftest en masse sedler, billeder og lignende, mens der også står en del ting, hvilket kan komme til at fremstå ganske rodet i boligen. Derfor kan det være en fordel at lave en smart opbevaringsløsning, hvor opslagstavlen laves som et skab, der kan lukkes i, således de renlige linjer kan holdes. Når man så skal benytte opslagstavlen, kan man så åbne skabet, og heri er det også muligt at opbevare de forskellige kontorartikler, man benytter, hvormed man nærmest slår flere end to fluer med et smæk med en sådan løsning. Find eksempelvis flere smarte løsninger i dit lokalområde omkring Vejle, hvis du har svært ved at visualisere idéerne, inden de bliver til virkelighed.