Overtøj til dit kæreste eje

Overtøj til dit kæreste eje

7. december 2018 0 Af Redaktionen

Der er efterhånden ingen tvivl om, at vinteren er begyndt ruske. Det er koldere, mørkere og der er flere regndage… For små pus er det ikke nok til, bare at blive siddende inden døre – de vil stadig gerne ud at lege og brænde en masse energi af.

Derfor er det altafgørende, at de små guldklumper har ordentligt overtøj på, så de rigtigt kan lege uanset vejret. Men hvad er ordentligt overtøj? Det er først og fremmest noget, som er meget praktisk og funktionelt – men det gør selvfølgelig heller ikke noget, at det også ser flot ud – måske mest for mors skyld. Med overtøj fra By Lindgren bliver både dine og dit barns ønsker opfyldt. Stilen tager udgangspunkt i den nordiske stil, som er enkel og præget af flotte, rolige farver.

Leg med By Lindgren

Det kan være, at din guldklump mangler overtøj, der kan sørge for at holde på varmen – så er det fantastiske termotøj fra By Lindgren helt sikkert sagen. Skal der nyt regntøj til, er dette heller ikke noget problem. Med By Lindgren er der intet, der afholder dit barn fra at kunne lege i timevis og stadig have komforten helt i top. Tøjet er produceret med både dig og dit barn i tankerne. Reflekserne på regntøjet er fx sky-formede, som er mere børnevenligt.

Hvis du synes det kan være svært helt at finde ud af hvilket overtøj dit barn skal have, så gør det lidt nemmere ved at tage et kig på By Lindgrens smukke kollektioner.