På jagt efter en unik spise- og livsstilsoplevelse? Besøg Drewsens i Silkeborg eller Odense

På jagt efter en unik spise- og livsstilsoplevelse? Besøg Drewsens i Silkeborg eller Odense

31. august 2022 0 Af Redaktionen

Hvis du er på udkig efter en helt unik mad- og livsstilsoplevelse, hvor lokale råvarer og excellent service er i fokus, bør du besøge Drewsens i Silkeborg eller Odense. Her er der tale om to oplevelseshuse i smukke historiske omgivelser, hvor håndværk og kvalitet er i centrum.

Som noget helt specielt kan du hos Drewsens også besøge designfyldte Bang & Olufsen butikker. Læs med i artiklen her og bliv klogere på Drewsens.

Spisehus med fokus på lækre råvarer

I Silkeborg og Odense kan du besøge Drewsens Spisehus i centrale historiske lokaler, nemlig i det gamle Rådhus i Silkeborg og i den gamle bank i Odense.

Fælles for spisestederne er, at de er baserede på fantastiske oplevelser vedrørende mad, håndværk og passion. Maden laves udelukkende af lokale og omhyggeligt udvalgte råvarer, hvor kvaliteten er i top.

Et stort udvalg af delemad

Drewsens madkoncept er delemad. Her samles man og deler smagsoplevelsen og den gode stemning med hinanden. Al maden kan bestilles som delemad, hvor det bliver serveret i mindre skåle og fade, der nemt kan sendes rundt mellem jer. I anretter således selv den lækre mad på jeres tallerkener.

Du kan spise en god frokost med familien eller kæresten, hvor jeres smagsløg forkæles, men du kan også sagtens drikke en dejlig kop kaffe i dit eget selskab, imens du nyder de hyggelige omgivelser.

Spise- og livsstilshus samlet i et unikt oplevelseshus

Besøger du Drewsens, får du en oplevelse udover det sædvanlige. Drewsens er nemlig ikke blot en helt almindelig café eller restaurant. Du får nemlig meget mere end gode madoplevelser i en fantastisk atmosfære.

I både Odense og Silkeborg kan du udforske skønne Bang & Olufsen butikker og showrooms, der ligger i sammenhæng med restauranterne. Du har altså mulighed for både at få dig et fantastisk måltid mad og shoppe højkvalitets produkter i ét og samme besøg.