Start året med et godt smil

Start året med et godt smil

4. december 2018 0 Af Redaktionen

Et nytårsforsæt du ikke må overse

Året er ved at være ovre. Når først julestemningen har lagt sig, er det tid til at beslutte sig for, hvilket nytårsforsæt der skal følge en ind i det nye år. En af de ting rigtig mange danskere glemmer at prioritere i hverdagen, er deres tænder. Sådan noget som manglende tid, økonomi og glemsomhed får ofte skylden, men hvis man allerede nu beslutter sig for, at ens nytårsforsæt skal være sundere tænder, så glemmer man det måske ikke.

Nytårsforsættet forudsætter måske, at man får fat i en ny tandbørste, og med julen lige om hjørnet kunne det være et oplagt ønske. Derudover kræver det måske også en tur til tandlægen. Det er et besøg som mange danskere frygter, men lad 2019 være året, hvor det måske endeligt bliver til noget.

Ny tandlæge? Vælg lokalt

Måske har du ikke været til tandlægen på det sidste, fordi du endnu ikke har en tandlæge, eller også er du måske ikke helt tilfreds med den, du har gået hos før. Så skal du ud og finde ny tandlæge, så vælg en lokalt – eksempelvis en tandlæge i Odense.  Finder du en god tandlæge i Odense, er du allerede nået første skridt på vejen til at kunne starte det nye år med et godt smil, samtidig med at du støtter dit lokalområde.

Så er det bare at få bestilt en tid, og med en god og pålidelig tandlæge er dette et nytårsforsæt, du med garanti har lyst til at holde i mange år fremover.